Od početka 2012. FAS zaposlio 256 ljudi

Bez autora
Apr 19 2012

Kompanija “Fiat Automobili Srbija” (FAS) zaposlila je od početka ove godine 256 novih radnika, u skladu sa predviđenim planom da ukupan broj zaposlenih u toj fabrici do kraja 2012. godine iznosi 2.400 zaposlenih. Najveći broj novih zaposlenih primljen je u sektor proizvodnje, u pripremi za početak serijske proizvodnje novog modela automobila Fiat 500L. Novi model Fiat 500L, koji će se u komercijalnoj prodaji naći u poslednjem kvartalu 2012. godine, izvoziće se na evropsko, ali i na druga svetska tržišta. Fiat 500L će se proizvoditi u novoj FAS fabrici u Kragujevcu, koja je svečano otvorena pre tri dana. Otvaranje fabrike rezultat je trogodišnjih obimnih i sveobuhvatnih radova na kompletnoj rekonstrukciji 1,4 miliona kvadratnih metara fabrike, navodi se u saopštenju kompanije.

Od početka 2012. FAS zaposlio 256 ljudiKompanija “Fiat Automobili Srbija” (FAS) zaposlila je od početka ove godine 256 novih radnika, u skladu sa predviđenim planom da ukupan broj zaposlenih u toj fabrici do kraja 2012. godine iznosi 2.400 zaposlenih.

Kako je saopštio FAS, najveći broj novih zaposlenih primljen je u sektor proizvodnje, u pripremi za početak serijske proizvodnje novog modela automobila Fiat 500L. Novi model Fiat 500L, koji će se u komercijalnoj prodaji naći u poslednjem kvartalu 2012. godine, izvoziće se na evropsko, ali i na druga svetska tržišta.

Fiat 500L će se proizvoditi u novoj FAS fabrici u Kragujevcu, koja je svečano otvorena pre tri dana. Otvaranje fabrike rezultat je trogodišnjih obimnih i sveobuhvatnih radova na kompletnoj rekonstrukciji 1,4 miliona kvadratnih metara fabrike, navodi se u saopštenju kompanije.

FAS je trenutno najmoderniji proizvodni pogon u okviru Fiat-a širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik